imagine
imagine

Reconditionarea turbinelor se face cu echipamente de calitate CIMAT, acestea garantand calitatea ireprosabila a reconditionarii. Cu ajutorul echipamentelor noastre, echilibram dinamic fiecare turbosuflanta reconditionata, eliminand astfel vibratia axului.

Defectarea turbosuflantei motorului dumneavoastră este de cele mai multe ori cauzată de un lanţ de alte evenimente sau intervenţii necorespunzătoare.

Respectarea intervalelor de service si de asemenea dacă se va respecta uleiul folosit conform manualului de service al autovehiculului, eficienţa si fiabilitatea turbosuflantei va fi maximă.

Oferim GARANTIE 12 luni pentru orice turbosuflanta reparata.

Va garantam reconditionarea turbinelor auto intr-un termen maxim de 1 zi lucratoare din momentul predarii.

Putem reconditiona o gama variata de turbosuflante, orice marca si model, practic pentru orice masina oferim solutia optima.

imagineFirma noastra lucreaza numai cu piese originale pe reper.

Reparatiile pe care le facem sunt cartea noastra de vizita, cu cat un client este mai multumit de serviciul solicitat, cu atat mai multe recomandari vom avea.

Noi nu schimbam doar piesa defecta din turbosuflanta, lasandu-le pe cele deja uzate sa se strice si ele la randul lor, noi schimbam toate piesele interioare cu unele noi. Practic, din vechea dvs. turbosuflanta raman doar cele 2 capace (ADMISIE+EVACUARE). In acest fel suntem siguri de functionarea indelungata si fara probleme a turbosuflantei.

WhatsApp
Lasa-ne numarul tau aici, iar noi te contactam si iti oferim PE LOC o reducere GARANTATA de 10-15% fata de pretul pietei!