imagineDispunem de o vasta experienta, specializari multiple si calificari dintre cele mai diverse, iar toate acestea ne recomanda drept una dintre cele mai bune optiuni in domeniul in care activam.

Cu o varietate de produse existente in stoc, ce garanteaza timpul scurt de reparatie, suntem siguri că veți ramane extrem de multumit. Consultati site-ul nostru iar dacă aveți orice comentariu sau întrebare, vă rugăm nu ezitați să ne contactați.  Reveniți mai târziu pentru noi actualizări ale site-ului.


imagineIn atelierul nostru se lucreaza numai cu piese originale pe reper. Reparatiile pe care le facem sunt cartea noastra de vizita, cu cat un client este mai multumit de serviciul solicitat, cu atat mai multe recomandari vom avea.

Reparam orice tip de turbosuflanta, inlocuim toate piesele uzate cu unele originale, echilibram intregul ansamblu CHRA pe un banc special, iar dupa ce ne asiguram ca totul este perfect, acordam o garantie de 12 luni fara limita de kilometri.

Conducerea cu un turbocompresor deteriorat este periculoasa si poate deteriora motorul. Programati-va o inspectie si lasati specialistii sa va verifice autovehiculul gratuit pentru depistarea problemei.

WhatsApp
Lasa-ne numarul tau aici, iar noi te contactam si iti oferim PE LOC o reducere GARANTATA de 10-15% fata de pretul pietei!